Cicle superior 18/19

Dissecció d’una pota de pollastre i de pulmons animals

Els alumnes de 5è estem fent la dissecció d’una pota de pollastre i de pulmons animals al laboratori de l’escola com a experiment de Coneixement del Medi! Quina experiència!

Climbat

El dia 28 de gener els nens i nenes de 5è vam anar a passar el matí a la Sala d’Escalada Municial Cimblat La Foixarda. Al rocòdrom,vam poder realitzar diverses activitats com escalada, tirolina, proves d’equilibri… Ens ho vam passar molt bé i vam ser tots molt valents!

La cova de la Font Major

El divendres dia 23 de novembre els alumnes de 5è vam anar a visitar la cova de la Font Major, a l’Espluga de Francolí, per conèixer millor com era l’activitat humana en la prehistòria. Fins hi tot vam poder fer la nostra pròpia pintura rupestre!

Padrins de lectura

Al llarg d’aquest curs, els alumnes de 5è es convertiran en els padrins de lectura dels nens i nenes de 1r. Realitzaran diverses activitats conjuntes amb els seus fillols, i sobretot els guiaran i els ajudaran a millorar en el seu aprenentatge.

Podeu trobar més noticies de 6è en el seu blog

Museu Picasso

Els nens i nenes de CS vam anar el passat mes d’octubre al museu Picasso. Allà vam analitzar diversos quadres del pintor i ens van ensenyar a diferenciar i treballar els diferents plans.